bertudung untuk apa ?


ada sesiapa yang da berdarah hidung ? bhaha

EH kejap . ada yang lagi dasyat ..



adeh -,- siapa punya idea ni ?
siapa la yang wearing this clothes kan ?

tapi yang ni ok ke ?


tudung dan legging ?


yang ni pulak apa kes ? -,-

maybe zaman sekarang bertudung hanya untuk berfesyen .
kena plak sekarang ni da ada macam macam jenis tudung .
so semua pun berlumba lumba nak dress macam itu atau macam ini .
kebetulan plak legging pun tengah up sekarang ni .
so dorang pun combine itu dan ini supaya jadi fesyen baru .
mungkin lah -,-

yang aq heran tu , heboh plak kata orang lelaki gatal .
pandang itu pandang ini .
suka ambil kesempatan bagai .
itu belum yang terlompat terkinja kinja lagi .
pergh . memang tercocok mata lelaki beb .

kalau jadi apa apa siapa yang nak di salah kan ?
sama sama la renung renungkan 

sighh ~

****




2 comment:

shalina samsudin said...

memang berdarah namun aku tidak la sebegitu...
heh ! *mengerang*

Izahir Bin Anuar said...

haha . bukan semua org :)

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar