ini menatang apa


korang perasan tak ? lepas blogwalking even tengah blockwalking pun benda dekat atas ni keluar dekat window baru . ada tak ? ke aq je kena ..
ntah mana benda ni datang pun aq taktau dan aq tak kisah , just tolong macam mana nak buang benda ni ?
= ="

benda ni buat tab bercampur campur antara tab lain , then hang ! grr
semak pulak natang ni

anyone help ? pellizzz 



8 comment:

SHAFIQ HASHIM said...

pop up..sy pun sllu jdi mcm nie, klau gna browser chrome je jdi..klau dri IE sy thu la nk setting buang bnda alah nie..

Shalina Samsudin said...

same la..hmm

myhatiku said...

same lah..menatang ape ntah..hee

Izahir Bin Anuar said...

@shafiq hasyim : kena gak ? aah chrome la ni . dulu penah try buka blog guna IE tapi lemb gila . pakai chrome ni plak jadi :D

@shalina : kakak kau la ni . HAHA :D

@myhatiku : perli eh ? haha :D

myhatiku said...

aha..betul lah,menatang lah nie :D

N4D♥R4H said...

baru klik post a comment kat blog nie, tiba2 muncul iklan tu hehehe...
selalu keluar iklan nie bila bw

HasNah Kawaii said...

haha.. lepas tekan comment kat sini tiba-tiba pop-up benda ni. cess..

ha'ah..sebelum ni pun penah jugak keluaq benda ni, kena setting kat blog kot.. dah tukar setting kat browser tak jadi ape pun.

Izahir Bin Anuar said...

@nadirah & hasnah kawai : yeke ? benda ni ada dekat blog ni ? err . benda ni menyusahkan . ada try gak change setting dekat blog still ada lagi .. maybe la kot dekat blog

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar