rare | tangga unik

assalamualaikum ..

last update untuk hari ni maybe . jadi untuk yang last ni aq cadang nak minta sikit pandangan dari korang tentang gamba gamba tangga yang kretif dekat bawah ni . tangga ini direka oleh atmosstudio dengan tema 'nature'

agak agak korang ada rasa mual mual tak tengok tangga ni ? rasa macam nak makan pun ada .
sebab nampak macam coklat cair ! :D

eh before apa apa , credit to pezol . sebab tanpa beliau aq pun tak jumpa benda ni :]










sekian ..




3 comment:

Shalina Samsudin said...

unik plus pening :)
HAHA

Izahir Bin Anuar said...

silap hari bulan boleh tertiarap dekat tangga tu . HAHA

Shalina Samsudin said...

tu la pasal..gila..HAHA

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar