Selamat Berpuasa Blogger :)

Assalammualaikum 


Fuhh . ini merupakan entry pertama dalam ramadhan pertama sejak aq berblogging .
sedar tak sedar da dekat 6 bulan usia blog usang ni . hehe

jadi , dalam kesempatan ni , aq ucapkan selamat berpuasa kepada semua rakan blogger yang follow blog ni dan pada sesiapa yang singgah blog ni pada masa akan datang nati . khas pada yang beragama islam la :)

macam insan lain , aq pun tak lari dari buat dosa .. kan ? tapi Allah masih bagi aq kesempatan bertemu dengan ramdhan lagi . jadi aq teringin nak tunaikan puasa dengan lebih sempurna . insyaAllah ..
doakan aq supaya diberi kekuatan untuk jauhi segala perkara yang membatalkan puasa . 

eh , aq ada sumthing untuk share dengan korang sikit tentang puasa :)

kalau pic kabur klik untuk zoom k


lastly semoga puasa kita diterima oleh Allah :) amin ..






4 comment:

Shalina Samsudin said...

selamat berpuasa izahir :)

Aniz said...

selamat berpuasa

★ aIsyaH ★ said...

salam ramadhan al-mubarak...
selamat berpuasa ..!!
=)

Izahir Bin Anuar said...

selamat berpuasa :)

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar