Selamat Hari Raya Adil Fitri ! :)

28hari dalam ramadhan , esok hari terakhir bagi umat islam di Malaysia untuk melengkapkan hari puasa sebelum menyambut hari raya ! insyaAllah . di izinkan tuhan .

berat jugak rasanya nak tinggalkan ramadhan . setahun sekali je kan ? rasa macam sayang nak tinggalkan , tapi excited nak raya tu pun ada jugak ! haha . em raya tahun ni disambut sederhana je macam tahun tahun yang lepas . dan alhamdulillah , sekurang kurangnya aq dapat tolong makayah sikit sikit nak sambut raya nati . cat rumah bagai , dan yang paling utama hajat aq nak belikan lampu warna warni untuk mak da tercapai . tersipu sipu pulak mak malu kan ? ececehh . lampu dekat rumah da berapa tahun tak di guna sebab ada wayar yang prob maybe . boleh pulak meletup time aq test buka hari tu . gilak , api besar gila !

eh , to blogger , all of followers , aq nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk korang . hopefully raya tahun ni banyak berikan kenangan pada korang . aq minta maaf banyak banyak kalau aq ada buat salah silap samaada sengaja atau pun tak disengajakan .. dari tutur bahasa , sikap dan lain lain ..

hati hati drive balik kampung , jangan main mercun !

Assalamualaikum ...






6 comment:

MN said...

salam Lebaran broo !
take care :)

myhatiku said...

selamat hari raye :)
take care.duit raye ade x?aha;p

kuzer miyo said...

camat ari rye der .

Izahir Bin Anuar said...

@MN
salam lebaran :)

Izahir Bin Anuar said...

@myhatiku duit raya ? datang umah . haha

Izahir Bin Anuar said...

@kuzer miyo selamat hari raya ..

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar