Blog upgraded

lama tak tengok blog . upgraded da rupanya . 

login je tadi blog ada suggest untuk change preview untuk blog . magazine form la , classic la bagai .. untung laa . serabut pun ada aq tengok .. tapi nasib baik la boleh try and then kalau tak berminat boleh change ke bentuk lama balik ..

kalau facebook , rela tak rela kena gak terima ye tak ? yang baru ni agak serabut sikit aq tengok . ada ticker la bagai . sampai segala orang yang aq tak kenal pun boleh muncul dekat ticker tu . jadah eh laa Mark Zuckerberg ni .. and lattest ada facebook dalam bentuk timeline . aq pulak gatal pegi try ....


serabut kan ? semua posting dia letak dekat dua bahagian and susun ikut pada satu garisan masa secara bersilang silang . agak serabut jugak la . DAN tak boleh tuka ke profil yang asal .. tapi bila pikirkan balik , ada best gak profil baru ni . boleh letak cover photo at the bottom of profile pic . TU besar bebak tu .. hehe . ni gamba masa makan makan dekat Melaka dulu dengan sambut orang baru dalam family aq . abg Razali aka laki kakak uda aq . haha . sangat bahagia tengok mak ayah tersenyum lebar dapat jalan jalan dengan anak anak .. pegi mandi dekat taman buaya , makan makan .. love of all of you . thanks for everything mum .. degil sikit takpe kan ? haha ..





8 comment:

Nur Nadia said...

yg dgil 2 ann xfhm apa motif nye..hehehe..

tp mmg besar gedabak n serabut mata tgk...>.<"

Izahir Bin Anuar said...

@Nur Nadia haha , degil la .. tak dengar kata .. :PP


em ann pun ada buat gak ke timeline ni ??

shalina said...

apsal lain. aku punya okay je wehh..

Izahir Bin Anuar said...

@shalina aq pakai fb timeline ..

Nur Nadia said...

hahaha...zahir lh 2 kn yg xdgr kata 2...hehehe...

xde pn...sifat inquiry zahir 2 tggi sgt...sbb 2 tgn 2 gtl2 pg tekan sna sni...eheheh..;)

Izahir Bin Anuar said...

@Nur Nadia nak try jee . taktau pulak tak boleh reversee . HAHAHA =________="

Nur Nadia said...

HAHAHA...fb mmg xblh nk reverse, gostan lh zahir.heheeh...cian dia...hehehe

Izahir Bin Anuar said...

@Nur Nadia tak boleh reverse eh ? zahir gostan da ! yessss . hahaha

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar