hackers paling cooll

sekat sesetengah laman sesawang ..


sebelum ni aq anggap semua hackers adalah dumbass , tapi ternyata ada sesetengah hakcers yang menggodam laman sesewang tertentu atas sebab menghalang sesuatu perkara yang buruk .

ada ura ura yang aq baca dalam internet , selain Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia(SKMM), ada seorang individu malay girl tanpa nama 'anonymous' telah meng'hack' dan menyekat tumblr makcikhajjahsittalwuzara yang mengutuk dan menghina keras agama Islam . tapi makcik hajjah tu timbul semula dekat beberapa laman sosial yang lain . dan masuk yang ni rasanya da banyak kali jugak makcik hajjah create acc baru ...

 ish apa masalah la makcik ni !

oh , pada individu perempuan melayu tu , aq tabik la kau ! itu pun kalau semua cerita tu betul la , dan kalau kau takde suka suka nak hack orang lain tak tentu pasal .. ekeke


cuma satu yang aq butthurt pasal hackers ...
dia hack acc fb aq dan rembat segala chips poker aq . and guest what ? hacker tu pun perempuan , but she is a western . =_________= 





9 comment:

Nur Nadia said...

HAHAHA...siannye kna rembat..hehe...eh2, jp2...dh xpnng2 dh ke??kng jgn lupa sahur..AHAHHA

myhatiku said...

haha..lawak!:D
rembat ah balek dye punye..hak3

Izahir Bin Anuar said...

@Nur Nadia haha . perlii . da makan da tak pening lagi . hehe

Izahir Bin Anuar said...

@myhatiku kot la dapat hack dia kan .. haha :D

shalina said...

hahaha ! padan muka lu ..booooooo

Izahir Bin Anuar said...

@shalina apa apa ? nak kena hack ? BHAHA

shalina said...

berani ke lu nak hack wa ? bhahah :P

siti kektus said...

haha. padan muka. ;)

sleeping_maniac90 said...

hak3...
adoi bnd tuh pn nk rembat..
kalo rmbat duit berbaloi gak..

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar