tinggalkan link site korang

sorry to followers yang follow blog ni . aq tak dapat cari link blog korang dalam list follower .



see that ? takde link kamu kan ? 

kalau tak silap aq , boleh fix problem ni . caranya korang singgah blog ni , klik nama korang dekat list followers blog ni , then kalau tak silap dekat side yang ada button follow dekat kanan atas tu nati ada setting . klik setting then masukkan link blog korang . ENTER . 

tak pun aq suggest kalau singgah , sila tinggalkan link blog korang dekat widget atas tu . isi nama , link blog then enter je . so senang aq nak follow back . ok ?




4 comment:

Flower Mega said...

rase2nye saya prnh singgah ke x blog awk ni???x igt..sori...pape pon...insyaALLAH kalau ada masa...saya akn singgah blog ni...kalu boleh..tiap2 hari...nk tgk entri2 yg menarik d cni...haha :)

Izahir Bin Anuar said...

@flower mega : haha tak sure . tapi i already followed your blog few weeks ago ..

myhatiku said...

okay,baik bos..he:D

milo said...

im done!! :P

leave ur link here

copyrightbyeizahiranuar